Gulvafslibning er et speciale her hos os

Gulvafslibning er et speciale her hos os

Vi afsliber og opfrisker trægulve med olie, lak, lud, sæbe og voks. Så har du et gammelt trægulv som trænger til en opfriskning og nyt liv, så kontakt os gerne. Et slidt, ridset og smudset trægulv eller trappe kan få nyt liv ved en gulvafslibning og efterfølgende ny overfladebehandling.

Gulvlægning og gulvmontage

Med det nyeste i maskiner, materialer og veluddannede montører udfører vi al slags afslibning med efterfølgende behandling. Læs om vores ‘usynlige’ lak under gulvbehandlinger/lak.

Gulvafslibning og oliebehandling

Denne lak er så mat og farveløs at den faktisk ikke kan ses! Oliebehandlede gulve får en smuk ensartet overflade, der er nem at vedligeholde, også partielt, hvis man får behov for at renovere en del af gulvet. Vedligeholdelsesfrekvensen varierer fra én gang pr. måned til én gang pr. år, afhængigt af belastning og tilsmudsning.

• Silkemat
• Højglans
• Blank

I denne oversigt får du styr på de gulvtyper, som kan lægges oven på det gamle gulv – uden at der nødvendigvis skal pilles ved trin, døre og paneler. Pletter som f.eks. kaffe, te, blod, rødvin på sæbebehandlet, vokset, olieret og ubehandlet gulv kan fjernes skånsom med Faxe pletfjerner.

Oliering af trægulve giver en smuk overflade

Gulve der efterbehandles med natur olie får træet en dyb, gylden lød . Denne form for efterbehandling gør dog træet en smule mørkere. Her bruges blot en hårdt opvredet moppe eller gulvklud. ( sæbe.: brunsæbe eller hvide sæbespåner ) Ved en ludbehandling fremstår dit trægulv meget naturligt.

Gulvolie vs ludbehandling

Ludbehandling anvender vi ofte på plankegulve. Vi starter altid ud med at give dig et uforpligtende tilbud på dit gulvprojekt, så får du et indtryk af prisen og vores professionalisme. Vi dækker hele hovedstadsområdet med godt kvalitetshåndværk til små priser.

Gulvinspiration og gulvrådgivning

Mangler du Inspiration eller et godt tilbud på gulvarbejde? Et nylakeret gulv vil normalt kunne betrædes tre – fire timer efter lakering, men indtil dagen efter bør gulvet betrædes varsomt.

Gulvreparation eller gulvafslibnign?

Uanset om det drejer sig om en mindre eller større reparation, en afslibning, finslibning, lakering eller oliering, står vi gerne for opgaven. Når du skal have nye gulve eller de eksisterende skal vedligeholdes, så stiller vi gerne vores erfaring og faglige indsigt til rådighed. Når det kommer til gulvplejen, så giver vi en grundig rådgivning om, hvordan gulvet skal behandles.

Leave a Reply

Close Menu